Wij ( Selectie ONR ) willen dit jaar graag wat meer leuke activiteiten met de selectie gaa...

S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

!e Ronde nacompetitie : Mamio - ONR : 3-2 (1-1)

Sat 05 May, 21:48

ONR oogst lof maar (nog) geen resultaat.

ONR begon zaterdag in Groningen onbevangen en met grote passie tegen Mamio , de nummer 2 van de derde klasse C. Al direct ontstonden er gevaarlijke situaties voor de Groninger goal maar door een geweldige redding van de keeper en te zwakke inzetten van onze jongens bleef het 0-0 tot na tien minuten een knappe counter van de stadjers de eerste doelpoging en vervolgens ook de eerste goal opleverde.Onze oranje-hemden schrokken daar gelukkig niet van maar bleven de aanval zoeken maar meer dan vele vrije schoppen en corners leverde dat vooralsnog niet op tot dat Benjamin slecht uitverdedigen van de gastheren afstrafte en met een subtiel passje topscorer Bouke Plat in de gelegenheid stelde de gelijkmaker te produceren.Vlak voor rust schrok heel ONR toen uitblinker Lart Wolthuis na een tik van achteren gebesseerd bleef liggen.Hij kon  daarna helaas niet verder zodat na de thee Rens van der Knaap de gemiddelde leeftijd van onze jonge ploeg nog verder naar beneden kon bijstellen . Deze jongeling ( die voortreffelijk inviel) kreeg al na 1 minuut een prima kans na een crosspass vanaf de rechterkant maar dit leverde nog niet de verdiende 1-2 op.Even later echter was het Richard die de op de middenlijn geheel vrijstaande Bouke Plat aanspeelde.Die kneep er onmiddelijk tussenuit en na een rush over 40 meter wist hij beheerst te scoren. Een enorme kans voor Bennie,2 ballen van  Bouke van de lijn gehaald en een goede kans opnieuwe voor Bouke  waren het gevolg van het prima spel van onze ploeg in de fase na de 1-2 waarin Mamio de aanval zocht en ONR goed profiteerde van de geboden ruimte . Maar als je verzuimt om dan te scoren valt de goal vaak aan de andere kant en in de 80e minuut was het de gevaarlijke Earl Perre die de 2-2 liet aantekenen en in de 88e minuut werd het nog erger toen een verdwaalde voorzet van de rechterkant van Mamio over onze keeper in het doel zeilde . Enorme vreugde bij de stadjers en diepe treurnis bij onze ploeg.

Vriend en vijand was het na afloop eens.Deze wedstrijd verdiende op basis van het vertoonde spel maar één winnaar : ONR , maar ja , in het voetbal tellen alleen de doelpunten.Gelukkig heeft ONR dinsdag in Roden nog alle kans om de zaak weer recht te zetten.We hopen allemaal op weer zo'n aantrekkelijke wedstrijd maar dan met een andere winnaar!